Beugel Behandeling

 

Beugel Behandeling

Beugel; Het is een tand behandeling die wordt uitgevoerd door beugels op de tanden te plaatsen en draden over de beugels te halen om de scheefheid van de tanden te corrigeren, eventuele openingen op te vullen en de sluitingsstoornis te elimineren door de synchronisatie tussen de onderkaak te verzekeren en de bovenkaak.
Waarom zou je een beugel dragen?
Scheve Tand: Scheve Tand is een van de meest voorkomende redenen waarom patiënten een beugel behandeling krijgen.Dit probleem doet zich voor wanneer de tanden elkaar overlappen.Het is een situatie waar patiënten over klagen, zowel op het gebied van esthetiek als gezondheid.Scheve tandprobleem dat kan worden opgelost met een beugel behandeling.
Overbeet: Als de bovenkaak voor de onderkaak ligt, treedt er een aandoening op die “overbeet” wordt genoemd.Deze situatie veroorzaakt synchronisatie tussen de onderkaak en de bovenkaak.Een beugel behandeling is vereist voor de behandeling ervan.

Onderbeet: Als de onderkaak zich voor de bovenkaak bevindt, treedt er een aandoening op die “onderbeet” wordt genoemd. Deze situatie veroorzaakt een sluitingsstoornis, waardoor patiënten problemen hebben met dagelijkse activiteiten zoals eten en praten.Een beugelbehandeling is vereist voor de behandeling ervan.
Openbeet : Wanneer mensen die aan deze aandoening lijden lachen, is er een opening in het midden van de onderkaak en bovenkaak en heeft de persoon verschillende problemen met eten en spreken. Indien onbehandeld, ontwikkelen patiënten een gewoonte van tongstoten. Het kan worden behandeld met een beugel.
Intermitterende tanden: Sommige mensen kunnen spaties tussen hun tanden hebben.Dit kan verschillende problemen veroorzaken, zowel op het gebied van esthetiek als gezondheid.Door de aanwezigheid van ruimtes tussen de tanden kunnen voedselresten zich ophopen op het tandvlees en tandplak en tandsteen vormen.De behandeling van uit elkaar geplaatste tanden is mogelijk met beugels.

Soorten beugel; Het varieert afhankelijk van de tanden aandoening en het materiaal. Er zijn vier soorten beugels: metalen beugel, porseleinen transparante beugels, linguale beugels en draadloze orthodontie.

In Doctor Bayar Kliniek geven onze gespecialiseerde tandartsen u informatie over beugel behandelingen volgens uw behoeften en wensen.

Aangezien mond- en tandgezondheid van groot belang is voor onze basisgezondheid van het lichaam, moet het orthodontie (beugel), zoals veel tand procedures, worden uitgevoerd door professionals.

Onze gespecialiseerde tandartsen bij Doctor Bayar Tand Kliniek bieden procedures voor het orthodontie (beugel) op een hoogwaardige en steriele manier.U kunt ook naar Doctor Bayar Tand Kliniek komen of informatie krijgen door het formulier op onze website in te vullen.

Doktor Bayar

Smile Design en Implantologie

Behandelingen

Doktor Bayar

COMMUNICATIE

Neem contact met ons op voor de service, behandeling en meer die u wilt ontvangen.

Bel Ons

0552 474 16 86

E-mail Verzenden

info@doctorbayar.com

Bezoek Ons!

Kızılay Mah. Meşrutiyet Caddesi No: 20/4 Çankaya/Ankara