Composiet Vulling

Composiet Vulling

Composiet vulling is een moderne techniek die problemen oplost zoals tandbederf, barsten of breken die van tijd tot tijd in tanden kunnen voorkomen.Deze problemen en gebreken in het gebit worden geëlimineerd met composiet vulling en de esthetische glimlach die de patiënt nodig heeft, wordt geboden.Dankzij de composiet vulling is er een blijvende oplossing voor kleine beschadigingen aan de tanden.

Composiet vulling is een kleur die compatibel is met de natuurlijke tanden van de patiënt en het lijkt alsof het de eigen tand van de patiënt is.


• Lichte schaafwonden in de tand: De composiet vulling lost de lichte slijtage in de tanden op en kan de breuken opvullen.
• Tandverkleuring : Een van de problemen waar patiënten het meest last van hebben, zijn verkleurde tanden.Met een composiet vulling kunnen verkleuringen van de tanden worden weggenomen.
• Korte tanden: De tanden van sommige patiënten kunnen kort zijn vanwege aangeboren of breuk.Het probleem met korte tanden kan worden geëlimineerd met het composiet vulling proces.
• Milde uitlijning problemen in de tand: Als de tanden geen malocclusie hebben en slechts een lichte uitlijning, is het mogelijk om deze milde uitlijnings problemen op te lossen met composiet vulling.
• Kleine openingen tussen de tanden: Kleine openingen tussen de tanden kunnen worden gedicht met composiet vulling.

Als de composiet vulling wordt uitgevoerd voor esthetische doeleinden, past de tandarts tijdens de procedure geen verdoving toe.Als het doel van het maken van composiet vulling echter is om een rotte tand te verstoren, wordt vóór de procedure lokale anesthesie toegepast op de tand die met composiet vulling moet worden gevuld.
• Voor de vulling wordt gel op het tandoppervlak aangebracht.
• De tandarts kiest het meest geschikte composietmateriaal voor de natuurlijke tandkleur van de patiënt en geeft er vorm aan.
• Er wordt vulmateriaal op de tand aangebracht en er worden correcties aangebracht.
• Na de correcties brengt de tandarts een blauw led-licht aan om de composietvulling uit te harden.
• Na het blauwe LED-licht worden de definitieve correcties aangebracht en worden de tanden gepolijst.

Aangezien mond- en tandgezondheid van groot belang is voor onze basisgezondheid van het lichaam, moet het composiet vulling , zoals veel tand procedures, worden uitgevoerd door professionals.Onze gespecialiseerde tandartsen bij Doctor Bayar Tand Kliniek bieden procedures voor het composiet vulling op een hoogwaardige en steriele manier.U kunt ook naar Doctor Bayar Tand Kliniek komen of informatie krijgen door het formulier op onze website in te vullen.

Doktor Bayar

Smile Design en Implantologie

Behandelingen


Doktor Bayar

COMMUNICATIE

Neem contact met ons op voor de service, behandeling en meer die u wilt ontvangen.

Bel Ons

0552 474 16 86

E-mail Verzenden

info@doctorbayar.com

Bezoek Ons!

Kızılay Mah. Meşrutiyet Caddesi No: 20/4 Çankaya/Ankara