Implantaat Behandeling

Implantaat Behandeling

Doctor Bayar Implantaat Behandeling; Het zijn kunstmatige tandwortels die worden gebruikt om ontbrekende tanden of bestaande tanden in de mond te ondersteunen en helpt kaakbotverlies te voorkomen. Mensen met ontbrekende tanden kunnen in de toekomst gezondheidsproblemen krijgen Ze kunnen om esthetische of gezondheidsredenen weg zijn van het sociale leven.

Het kan obesitas, gastritis en maagproblemen veroorzaken.Daarom is een correcte behandeling van ontbrekende tanden noodzakelijk voor een comfortabeler leven.Tandimplantaten zijn duurzamer en permanenter dan andere behandelingsmethoden om ontbrekende tanden aan te vullen. Het is een populaire behandelingsoptie omdat het de patiënt in staat stelt het te gebruiken zoals zijn originele tanden.

Kortom, implantaat behandelingen helpen om bij ontbrekende tanden een comfortabeler en gezonder leven te leiden. De wereld gaat elke dag naar een nieuwe fase in implantaat behandelings technologie en voorbereiding implantaat behandeling.Bij de behandeling concurreren materialen voornamelijk op kwaliteit en gezondheid en harmonie met het lichaam.

Vervolgens is het gericht op het verkorten van de behandelingsperiode en een pijnloos proces voor de patiënt.De beslissing die moet worden genomen voor de behandeling van de patiënt is de plicht van de arts, die het lichaam van de patiënt en de mondstructuur van de patiënt plant op een manier die als de gezondste wordt beschouwd.

Digitale en technologische tandheelkunde is een zich snel verspreidende trend en een succesvol model in de wereld.Als Doctor Bayar Kliniek gebruiken we de nieuwste technologie ter wereld.

We ontwikkelen dit technologische proces met specialistische geneeskunde en internationale duurzame training en intensieve ervaring.Het beschermen van onze aangeboren organen voor uw gezondheid is onze eerste prioriteit.Wij zorgen voor uw gezondheid.

Implantaat; Het is een kunstmatige tandwortel in de vorm van een schroef die in het kaakbot wordt geplaatst om ontbrekende tanden te vervangen.

Implantaten zijn meestal gemaakt van titanium, omdat het kaakbot titanium waarneemt als onderdeel van het lichaam en het slagingspercentage is vrij hoog vanwege de hoge weefselcompatibiliteit van de implantaten.

De reden waarom het veel wordt gebruikt in de tandheelkunde; Het kan in een breed bereik worden toegepast, van een enkele tanddeficiëntie tot patiënten zonder tanden.Deze applicatie wordt uitgevoerd zonder tussenkomst van de naburige tanden.

Zowel het kauwgevoel dat het dichtst bij normaal ligt als de mogelijkheid van behandeling zonder andere tanden te hinderen; In de eeuw waarin we leven, zijn implantaatmethoden een van de meest toegepaste behandelmethoden geworden.


De mond toestand van de patiënt bepaalt het proces van implantaat behandeling.Deze periode kan variëren afhankelijk van de structuur van het bot en het gebruikte implantaat.Er kunnen behandelingen zijn die over een week eindigen, maar ook behandelingen die over drie maanden eindigen.

Het aanbrengen van implantaten wordt meestal in twee fasen uitgevoerd.Voor een standaard implantaattoepassing waarvoor geen verdere operatie nodig is, wordt lokale anesthesie toegepast op het gebied waar het implantaat in de eerste fase zal worden geplaatst, en wordt het tandvlees voorzichtig opgetild nadat het gebied is verdoofd.

Overeenkomstig de vooraf bepaalde botdikte en -hoogte wordt in het bot een plaats voor het implantaat voorbereid en wordt het implantaat daar geplaatst.Als er in het gebied een tand moet worden getrokken en het bot eronder geschikt is voor het implantaat, kan een onmiddellijk implantaat op dit gebied worden aangebracht.

In de tweede fase van het aanbrengen van het implantaat, na een bepaalde tijd te hebben gewacht, afhankelijk van de conditie van het bot en de aangebrachte kaak, wordt het implantaat geopend en wordt het deel dat de tand imiteert geplaatst zodat het implantaat kan integreren met het bot en protheseprocedures worden gestart.


Na het bleken keert de kleur van de tanden nooit meer terug naar de oorspronkelijke kleur, maar enige verkleuring treedt op tussen 6 maanden en twee jaar.
Deze kleuring varieert afhankelijk van voedingsgewoonten. Controle is vereist 6 maanden na het bleken, indien nodig wordt tandsteenreiniging, polijsten en eenmaal thuis bleken aanbevolen.

3D- en kaaktomografie betekent de innerlijke structuur en omgeving van de mond op een veelzijdige manier bekijken.

Het is belangrijk om het behandelplan nauwkeuriger te maken en een veilige start van de behandeling te creëren door het stralingsniveau waaraan de patiënten worden blootgesteld te verminderen.

3D-tomografie van tanden en kaken kan worden gebruikt om de compatibiliteit van botstructuren met het implantaat, de positie van de verstandskies en de kaakstructuur te bekijken.

Op andere röntgenfoto’s verschijnt het beeld in 2 dimensies, zoals de pagina van een notitieboekje.Dit is het grootste verschil met de klassieke tand röntgenfoto.Dit betekent dat het beeld niet precies en duidelijk wordt overgedragen.

Dankzij 3D kaak- en tandtomografie wordt het gewenste kaakbot in 3D gemonitord.Hierdoor kunnen de kaakbeenderen en tanden in secties worden gezien in termen van dikte, lengte en breedte.


3D-tand tomografie speelt een zeer belangrijke rol bij de planning en toepassing van implantaat behandeling.Het zorgt ervoor dat alle mogelijke voorzorgsmaatregelen worden genomen om schade aan anatomische structuren te verminderen.Dit maakt de behandeling veel succesvoller en comfortabeler.

Tomografie apparaten die in de tandheelkunde worden gebruikt, voeren beeldvorming uit met veel minder straling dan apparaten die in de geneeskunde worden gebruikt.

Bovendien wordt, vanwege de kleine omvang van het gescande gebied, ook de hoeveelheid ontvangen straling verminderd.

Sommige trauma’s, ongecontroleerde tandvleesaandoeningen en tandverlies kunnen kaakbotverlies veroorzaken.

Deze procedure voor het kaakbot wordt gebruikt om de hoeveelheid kaakbot te vergroten.

De kaakbotten van de patiënten die implantaten krijgen, moeten geschikt zijn voor behandeling.

Bij patiënten die niet in aanmerking komen voor behandeling worden kaakbot poeders toegevoegd en wordt de kaakstructuur geschikt gemaakt voor het implantaat.

Sinus lift; het is een techniek die wordt gebruikt om het bestaande bot chirurgisch te intensiveren bij botgebrek in de bovenkaak of om nieuwe botvorming aan te brengen in de ontbrekende gebieden.Het doel van deze techniek is om de vereiste botdichtheid en -volume te creëren waardoor het implantaat volledig kan hechten.

Met andere woorden, in sommige gevallen is het optillen van de sinus lift om het implantaat langdurig en gezond te houden.

Doctor Bayar

Doctor Bayar

Smile Design en Implantologie

Behandelingen


Dokter Bayar

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Krijg de juiste service, bepaal uw behoeften en neem contact met ons op voor de meest geschikte behandelingen.

Bel ons vandaag

0552 474 16 86

Stuur een email

info@doctorbayar.com

Bezoek onze kliniek

Kızılay Mah. Meşrutiyet Caddesi No: 20/4 Çankaya/Ankara