Tandsteen Reinigen

 

Tandsteen Reinigen

Tandsteen ontstaat wanneer voedselresten zich ophopen en resten vormen op de tanden van mensen die hun mond en tanden niet regelmatig poetsen.Dit residu wordt “tandplak” of “tandsteen” genoemd.Tandsteen kan bruin, wit of geel zijn.Mensen met tandsteen kunnen tijdens het lachen hun mond sluiten omdat dit een slecht uiterlijk veroorzaakt.Daarnaast kan tandsteen ook een slechte adem veroorzaken.

Wat is tandsteen reinigen?

Het proces van het reinigen van tandplak en tandsteen op de tanden en tandvleeslijn wordt tandsteen reinigen genoemd.Bij het reinigen van tandsteen gebruikt de tandarts een speciaal gereedschap en verwijdert hij tandplak en tandsteen zonder het gebit te beschadigen.

• Bij het reinigen van tandsteen begint de tandarts met een speciaal gereedschap het tandsteen schoon te maken. Indien nodig kan de tandarts in sommige gevallen ook laseren.
• Na het verwijderen van tandplak en tandsteen worden de tanden en het tandoppervlak gepolijst.
• Na het schalen en polijsten informeert de tandarts zijn patiënten over de basisgezondheid van mond en tand om de vorming van nieuwe tandplak te voorkomen.

Tandsteen reinigen heeft veel voordelen op het gebied van zowel esthetiek als tandgezondheid:
• Tanden en tandvlees worden gezonder dankzij tandsteen reiniging.
• Tanden en glimlach zien er esthetischer uit.
• Problemen als tandbederf en loskomen van tanden worden voorkomen.
• Tanden worden sterker.
• Eventuele tand infecties worden voorkomen.
• Tanden witter na tandsteen reiniging.

Tandsteen reinigen is geen pijnlijke procedure.De tandarts past bij het reinigen van tandsteen geen verdoving toe, maar voert de tandsteen reiniging uit met behulp van een speciaal gereedschap.Er wordt slechts een tijdelijke pijn gevoeld tijdens of na tandsteen, er is geen pijn of pijn.

Aangezien mond- en tandgezondheid van groot belang is voor onze basisgezondheid van het lichaam, moet het tandsteen reinigen, zoals veel tand procedures, worden uitgevoerd door professionals.Onze gespecialiseerde tandartsen bij Doctor Bayar Tand Kliniek bieden procedures voor het tandsteen reinigen op een hoogwaardige en steriele manier.U kunt ook naar Doctor Bayar Tand Kliniek komen of informatie krijgen door het formulier op onze website in te vullen.

Doktor Bayar

Smile Design en Implantologie

Behandelingen

Doktor Bayar

COMMUNICATIE

Neem contact met ons op voor de service, behandeling en meer die u wilt ontvangen.

Bel Ons

0552 474 16 86

E-mail Verzenden

info@doctorbayar.com

Bezoek Ons!

Kızılay Mah. Meşrutiyet Caddesi No: 20/4 Çankaya/Ankara