Tandvlees Vormenproces

Tandvlees Vormenproces

Tandvlees vormenproces; het is een tand proces die tot doel heeft de tandvleesrand van mensen met overtollig tandvlees te veranderen.
Op deze manier lijkt de tandvleesrand meer symmetrisch.

Hoewel het tandvlees vormenproces door de tandarts soms als een medische noodzaak wordt gezien, kan het op verzoek van de patiënt ook worden gedaan in het kader van het een glimlach ontwerp.

Hoe wordt het tandvlees vormenproces gedaan?

• Procedure voor het tandvlees vormenproces kan in één sessie worden gedaan.Tijdens de procedure is de patiënt wakker, alleen lokale anesthesie wordt toegepast.
• De tandarts kan tijdens de procedure een laser, cauterisatie of scalpel gebruiken om het tandvlees opnieuw vorm te geven.Laser heeft over het algemeen echter de voorkeur omdat het een state-of-the-art product is.
• De tandarts kan ook het tandvlees hechten wanneer hij dit nodig acht.

Doctor Bayar

  • Egaliseert de tandvleesrand.
  • Het helpt het gebrek aan zelfvertrouwen als gevolg van fysieke verschijning weg te werken.
  • Het zorgt voor een mooiere en esthetischere glimlach.
  • De resultaten zijn blijvend, het tandvlees groeit niet terug en bedekt de tanden.
  • Het gevoel van ongemak is minder.
  • Het risico op bloedingen is zeer laag.

Tanden worden prominenter bij het lachen en praten.

Tandvlees vormenproces is een medische procedure die meestal in één sessie kan worden uitgevoerd.Het duurt gemiddeld 1-2 uur. Deze periode kan echter variëren afhankelijk van de huidige conditie van het tandvlees.

Het tandvlees vormenproces is niet pijnlijk.Omdat tijdens de procedure lokale anesthesie wordt toegepast. Patiënten voelen geen pijn of pijn tijdens het tandvleesvormingsproces .

Er is een kleine kans op ontsteking na het tandvlees vormenproces. Wel geven tandartsen voorlichting aan hun patiënten over de noodzakelijke mond- en tandzorg zodat zij na de ingreep geen ontstekingen ervaren.

Aangezien mond- en tandgezondheid van groot belang is voor onze basisgezondheid van het lichaam, moet het tandvlees vormenproces, zoals veel tand procedures, worden uitgevoerd door professionals.Onze gespecialiseerde tandartsen bij Doctor Bayar Tand Kliniek bieden procedures voor het tandvlees vormenproces op een hoogwaardige en steriele manier.U kunt ook naar Doctor Bayar Tand Kliniek komen of informatie krijgen door het formulier op onze website in te vullen.

Behandelingen

Behandelingen


Doctor Bayar

COMMUNICATIE

Neem contact met ons op voor de service, behandeling en meer die u wilt ontvangen.

Bel Ons

0552 474 16 86

E-mail Verzenden

[email protected]

Bezoek Ons!

Kızılay Mah. Meşrutiyet Caddesi No: 20/4 Çankaya/Ankara